Introductiepagina Vragenlijsten 

IN 3 STAPPEN NAAR EEN (NOG) BETERE GEZONDHEID; 


STAP 1: U doorloopt 4 vragenlijsten van 4 gezondheidssystemen.

De vragenlijst wordt naar de SSL beveiligde server van het Centrum voor Preventieve Geneeskunde gestuurd. Deze verwerkt de gegevens en een logaritme bepaald uw 'percentage gezondheidsvermindering' in het betreffende systeem. U ontvangt na ongeveer 2 tot 3 werkdagen de uitslag. Uw Preventionist neemt daarna contact met u op om 'n bel-afspraak te maken voor uitleg.


STAP 2: Werk preventief aan uw gezondheid.

Is uw 'gezondheidsvermindering' in het desbetreffende gezondheidssysteem lager dan 30% kunt u preventief aan uw gezondheid werken. U ontvangt dan ook voedingslijsten om uw gezondheid op peil te houden of misschien wel te verbeteren.


STAP 3: Werk curatief aan uw gezondheid.

Is uw 'gezondheidsvermindering' in het desbetreffende gezondheidssysteem hoger dan 30% kunt u curatief aan uw gezondheid werken. Meestal hebt u dan ook al min of meer klachten in dat systeem. Hier krijgt u een vrijblijvend advies om een extra aanvullende gezondheidstest te doen om meer duidelijkheid te krijgen in de oorzaak van uw klachten. Daarna wordt gekeken of er extra suppletie nodig is om uw gezondheid sneller te herstellen.

Meten is weten...


Klik hier om naar de vragenlijst te gaan


E-mailen
Bellen
Map
Info